USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

BEKÇİ, ‘’HEDEF 100 MİLYON’’

BEKÇİ, ‘’HEDEF 100 MİLYON’’
26-04-2014 10:38
Google News

9 yıldır Tokat Esnaf Odaları Birlik Başkanlığı görevini yürüttüğünü kaydeden Başkan Bekçi bugüne kadar 60 Milyon civarında Tokat’ta yatırım yaptıklarını ve önümüzde ki 4 yıl içersinde de 100 Milyonluk yatırım hedeflediklerini söyledi.

Tokat Esnaf Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Mehmet Bekçi, birlik seçimlerinin 1 Mayıs Perşembe günü yapılacağını söyledi. Başkan Bekçi gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Başkan Bekçi açıklamasında  ‘’4 seneden 4 seneye yapılan seçimlerimiz yine bir 4 sene dolu dolu geçti. Hizmetlerimizin üzerine hizmetler katarak esnaf ve sanatkârımızın layık olduğu odaları layık olduğu birliği hem Tokat kamuoyunda hem de ülke kamuoyundataya çıkardığımızı düşünüyorum. Yaklaşık 9 yıllık görev sürecimiz içerisinde gerek yapmış olduğumuz Avrupa Birliği projeleri, gerek se yapmış olduğumuz evler, sosyal tesisler, gerek işgem binamız, ve ilçelerde yaptığımız hizmetlerimiz ve bunları yapar iken ikili ilişkilerimiz insanların daima yanlarında olmamız bizlere avantaj sağladı’’ dedi.

 

HİZMETTE SINIR TANIMIYORUZ

Tokat Esnaf Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Mehmet Bekçi amaçlarının Tokat’a esnaflara ve vatandaşlara en iyi hizmeti vermek birlik olarak hizmette sınır tanımadıklarını ifade ederek ‘’Bizler göreve geldiğimizde 9 yıl önce birlik binamız o kadar bakımlı değildi. Atalarımızın bir sözü vardır ‘’ Aslan yattığı yerden belli olur’’ Allah’ımıza şükür Tokat’ımıza, esnafımıza yakışır bir binamızda düzenleme yaptık. Bizler göreve geldiğimizde ambulans hizmetimiz yok idi. Bir esnafımızın hastası olduğu zaman özelikle il dışına sevk edildiği zaman çok zorluk çekiyorlardı. Bizlerde yönetim kurulumuz ile karar alarak ambulans hizmetini acilen devreye geçirdik. Artık esnafımız, vatandaşımızı ambulans aramıyor. Düğün olmayan ev olur ama cenaze çıkmayan ev olmaz anlayışı ile üyelerimizin acılı günlerinde de yanlarında olmak acılarını paylaşmak amacı ile bir cenaze nakil aracımız hizmet vermekte. Ve verdiğimiz hizmetler ile Tokat’ ta 1’nci oda olduk. Bizlerin amacı Tokat’a, esnafımıza ve vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek birliğimiz olarak hizmette sınır tanımıyoruz.  Üyelerimizin iyi ve kötü günlerinde daima yanlarındayız’’ dedi.

 

 

‘’Ben Esnafı Seçim İçin Gezmiyorum’’

Şunada ilçelerde esnaflara nezaket ziyaretinde bulunduklarını ifade eden Başkan Bekçi ‘’Ziyaretlerimiz bizim nezaket ziyaretleri gezdiğimiz esnaflarımız ‘’Başkanım neden geziyorsun? Gezmene gerek yok. Biz seni tanıyoruz hizmetlerini biliyoruz ve takdir ediyoruz.  Ne zaman bir isteğimiz olsa yapıyorsunuz. Bize seçim için gelme biz senin yanındayız’’ diyorlar.  Ben esnafı seçim için gezmiyorum çünkü şahsım ve yönetim kurulum her yıl ilçelerimizi gezerek esnafımızın sorunlarını dinliyorlar. Onların isteklerini not alıyorlar. Yani biz seçim gezisi yapmıyoruz’’ şeklinde konuştu.

 

‘’Biz hizmeti senin döneminde gördük’’

Tokat Esnaf Sanatkârlar Odası Birliği Başkanı Mehmet Bekçi,  birlik başkanlığına aday olmadan önce oda başkanları ve üyeleri ile istişare yaptığını belirterek ‘’Odalarımızın seçimlerini bitirdik. Ve şuanda birlik başkanlığı seçimleri yapılacak. Tabiî ki bu seçimlere girmeden önce merkez olmak üzere ilçemizde ki oda başkanları ve yöneticileri ile görüştük.  Adaylığım söz konusunda ben buradan merkezde ki ve ilçeler deki başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum.  Biz başkanlarımıza aday olalım mı diye sorduğumuzda başkanlarımız bize verdiği ‘’ Biz hizmeti senin döneminde gördük.  Seninle devam’’ dediklerinde ben şahsım ve yönetim kurulum adına çok mutlu oldum. Çünküada bir hizmet var. Ve bu hizmet takdir ediliyise insanlar artık yaptıkları hizmetlerin üzerine hizmet ilave etmek zorunda. Bu bizim biraz daha sorumluluğumuzu artırdığına inanıyoruz’’ dedi.

 

‘’Şuanda Karşımızda Net Bir Aday Yok’’

1 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde şuanda ikinci bir resmi bir adayın olmadığını kaydeden Başkan Bekçi ‘’şuanda resmi olarak bir aday yok. Sadece adaylık düşünen arkadaşlar olduğunu duyuyoruz. Buda bir iki odadan ibaret. Tabi demokrasiyle yönetilen birimler olduğumuz için herkes aday olabilir. Bizim şuanda 34 tane odamız var. Karşıda liste oluşturmaya çalışan arkadaşlarımız bizden liste istedikleri için onlara kendi listemizde yer veremeyeceğimiz için dolayısıyla arkadaşlarımızın isteklerini yerine getiremedik Gönül isterdi ki onarlın isteklerini de yerine getirelim. Ama şuanda karşımızda net bir aday söz konusu değil’’ dedi.

 

‘’Hedefimiz Büyük’’

Hedeflerinin büyük olduğunu belirten Tokat Esnaf Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Mehmet Bekçi ‘’Türkiye genelinde büyük bir başarıya imza attık. Avrupa Birliği projesi ile Tokat’a 14 trilyonluk bir yatırım yapılmasını sağladık. Tabiri caizse ‘’ Aslanın midesinden ekmeği aldık ‘’ yatırımın Tokat’ta gelmesini sağladık. Bundan sonrası çok daha güzel olacak. Biliyorsunuz Ahi evleri var. Bütün Tokat halkının gıpta ile baktığı, hiçbir yerde olmayan sosyal donatılarıyla güzel bir atmosferin içerisinde.  Şuanda bu ahi evleri ile ilgili üyelerimizden talep alıyoruz. Çünkü cüzi bir fiyat ile insanlarımızı biz ev sahibi, yaptık. Yine aynı anlayış ile ucuz ve kaliteli sosyal tesisleri olan yerler inşa edeceğiz. Ve şuanda birçok projemiz var’’ dedi.

 

‘’Ustalık Dönemini Yaşayacağı’’

9 yıldır Tokat Esnaf Odaları Birlik Başkanlığı görevini yürüttüğünü kaydeden Başkan Bekçi bugüne kadar 60 Milyon civarında Tokat’ta yatırım yaptıklarını ve önümüzde ki 4 yıl içersinde de 100 Milyonluk yatırım hedeflendiklerini söyledi. Başkan Bekçi ‘’ İrili ufaklı Avrupa projeleri dahil, İşgem dahil, Ahi evleri, Kosgeb kredileri dahil olmak üzere biz göreve geldiğimiz günden bu güne kadar Tokat’ın plaksı olan 60’şa yani gurur ile söylüyorum 60 Milyona ulaştık. Bu kesinlik ile ispat edile bilir bir rakamdır.  Artık biz çıraklık kalfalık dönemini geçtik. Şuanda ustalık dönemini yaşayacağız. Çevremiz genişledi artık. Bundan sonra ki hedefimiz nasip olursa 100 Milyon’’ dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
E-GAZETE TÜMÜ
aydem
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45